Plastics

Het regranulaat dat je bestelt, wordt volledig afgestemd op jouw specifieke wensen. Bijvoorbeeld als het gaat om zuiverheid, dichtheid, kleur en smeltwaardes. In ons laboratorium testen we het regranulaat doorlopend, zodat de kwaliteit constant is. Elke korrel moet perfect zijn! We beschikken over een hoogwaardig machinepark met state-of-the-art-machines die ons in staat stellen om snel, energiezuinig en efficiënt te werken en topkwaliteit te leveren. Door onze overzichtelijke productieprocessen kunnen we zelfs garanderen dat je – wanneer je ook je productie-uitval aan ons verkoopt – regranulaat van je eigen afval krijgt.

Wij leveren hoogwaardige gerecyclede materialen voor de kunststofindustrie, waaronder toepassingen in Tuin, Infra, Bouwmaterialen, de auto-industrie, meubels en huishoudelijke producten.

Wij leveren gerecyclede materialen van LLDPE, LDPE, PP COPO, PP HOMO, PE/PP, HDPE, PET, ABS en PS. Alles wordt volledig afgestemd op jouw specifieke wensen . We verkopen ze door de hele wereld Deze specificaties stellen wij op in overleg met klanten.

We gebruiken 100% gerecycled plastic als grondstof. Het voordeel van gerecyclede kunststoffen is dat we aan het begin van het recyclingproces additieven uit het verleden kunnen selecteren en deze klantspecifiek kunnen gebruiken.

Dit betekent dat onze prullenbak al attributen heeft toegevoegd die later niet meer hoeven te worden toegevoegd.


LLPDE Gras en Granulaat


PP COPO Granulaat


PP Terracotta Granulaat


PP COPO Granulaat


LLDPE Kleuren Granulaat


Polyamide Granulaat

Interested?

Are you interested in supplying plastic waste or are you looking for high quality textile yarns? Feel free to contact us for a no-obligation consultation.

en_GBEN